Logo Top Auto Inkoop
RDW erkend bedrijf

Veelgestelde vragen

Bekijk hier het overzicht van alle veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan tijdens onze openingstijden contact met ons op via (085) 130 7815.

Wij streven ernaar om binnen 15 minuten een bod uit te brengen op uw auto. Wij zijn namelijk van maandag t/m zondag van 08:00 tot 22:00 telefonisch bereikbaar.

Nadat u het bod op uw auto heeft geaccepteerd, zullen wij snel contact met u opnemen om een afspraak voor het ophalen te regelen. Dit proces duurt doorgaans slechts 24 uur.

Bij Top Auto Inkoop kunt u het bedrag van uw auto direct contant of per bank ontvangen. 

Als het niet lukt om uw auto aan te melden kunt u direct contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch of via Whatsapp op het nummer (085) 130 7815.

Uw persoonlijke gegevens zien alleen wij. De gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. Heeft u vragen of wilt u dat uw persoonlijke gegevens verwijderd worden uit onze database? Neem dan contact op via info@topautoinkoop.nl

Heeft u na het invullen van het verkoop formulier u bedacht? Dat is geen enkel probleem. Neem dan contact met ons op via (085) 130 7815 of info@topautoinkoop.nl.

Verkoop uw auto gemakkelijk en snel