Logo Top Auto Inkoop
RDW erkend bedrijf

Sloopauto verkopen

Vul hier uw kenteken in

    Verkoop uw sloopauto bij Top Auto Inkoop

    Als u uw sloopauto wilt verkopen, bent u bij Top Auto Inkoop aan het juiste adres. Wij zijn een erkende autohandelaar, gevestigd in Amersfoort. Wij streven ernaar om binnen 24 uur, kosteloos uw auto op te halen. Dit hoort bij onze service.

    Wilt u uw auto verkopen voor de sloop? Vul het formulier in en ontvang direct een gratis en vrijblijvend bod. We berekenen de prijs op basis van de informatie die u invult, dus zorg voor een juiste en volledige inzending.

    Gaat u akkoord met ons bod? Dan halen wij de auto binnen 24 uur bij u op en ontvangt u direct uw geld, contant of via overschrijving. Als RDW-erkend bedrijf ontvangt u ook meteen een vrijwaringsbewijs. Dit maakt Top Auto Inkoop de perfecte keuze voor iedereen die snel en veilig zijn auto aan de sloop wil verkopen.

    Wilt u snel en veilig uw auto verkopen? Klik hieronder om het formulier in te vullen, en wij nemen spoedig contact met u op! 

    Contactgegevens

    Openingstijden

    Maandag
    Dinsdag
    Woensdag
    Donderdag
    Vrijdag
    Zaterdag
    Zondag

    08:00 – 22:00
    08:00 – 22:00
    08:00 – 22:00
    08:00 – 22:00
    08:00 – 22:00
    08:00 – 22:00
    08:00 – 22:00

    Hoe verkoop ik mijn sloopauto?

    1. Aanmelden

    Meld uw auto gemakkelijk en snel aan via onze website

    Direct uw auto verkopen?

    Vul uw gegevens in via ons formulier op de verkoop pagina!
    Klik Hier

    2. Offerte

    Op basis van uw aanmelding maken we een prijsopgave

    Direct uw auto verkopen?

    Vul uw gegevens in via ons formulier op de verkoop pagina!
    Klik Hier

    3. Betaling

    Bij akkoord ontvangt u het verkoopbedrag direct.

    Direct uw auto verkopen?

    Vul uw gegevens in via ons formulier op de verkoop pagina!
    Klik Hier

    4. Afhandeling

    We halen de auto persoonlijk bij u op.

    Direct uw auto verkopen?

    Vul uw gegevens in via ons formulier op de verkoop pagina!
    Klik Hier

    Wat u moet weten voordat u uw sloopauto verkoopt

    Wanneer is mijn auto een sloopauto?

    Een auto wordt als sloopauto beschouwd wanneer deze niet langer veilig is om in te rijden, dit noemen ze vaak total loss. Dit kan komen door ernstige schade, technische mankementen of een hoge kilometerstand, waardoor uw auto meestal niet meer voldoet aan de eisen van de APK (Algemene Periodieke Keuring). In dergelijke gevallen zijn de kosten voor reparaties vaak hoger dan de waarde van de auto, waardoor het niet rendabel is om deze te herstellen.

    Top Auto Inkoop koopt graag uw auto van u over. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat u op een eenvoudige manier van uw auto afkomt en tegelijkertijd een eerlijke prijs ontvangt.

    Wanneer is mijn auto een sloopauto?
    Het verschil tussen een sloop- en loopauto

    Wat is het verschil tussen een sloop- en loopauto?

    Een loopauto is een voertuig dat zoveel defecten en schade vertoont dat de kosten voor reparatie hoger zijn dan de waarde van de auto zelf. Dit betekent dat het voor u financieel misschien niet aantrekkelijk is om de auto te laten repareren, ondanks het feit dat het voertuig nog steeds kan functioneren na een eventuele reparatie. 

    Een sloopauto is daarentegen een voertuig dat niet meer veilig is en vaak als total loss wordt beschouwd. Dit type auto is meestal niet meer te repareren en kan alleen worden aangeboden voor recycling.

    Top Auto Inkoop koopt zowel uw loopauto als uw sloopauto maar al te graag van u over. Wij zorgen ervoor dat u op een eenvoudige manier van uw auto afkomt en een eerlijke prijs ontvangt.

    Wat is de waarde van mijn sloopauto?

    De waarde van uw auto kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk en model, de leeftijd en kilometerstand, en de staat van de auto. Auto’s met gewilde onderdelen kunnen meer waard zijn, terwijl oudere modellen of voertuigen met een hoge kilometerstand vaak minder waard zijn. Daarnaast kan de ernst van de schade en de aanwezigheid van bruikbare onderdelen de prijs beïnvloeden. Ook de huidige marktprijzen spelen een belangrijke rol in de waardebepaling.

    Voor een nauwkeurige schatting van de waarde van uw auto kunt u een taxatie aanvragen bij Top Auto Inkoop. Onze experts staan klaar om uw auto te beoordelen en een eerlijke prijs te bieden. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder te helpen.

    Heeft u tussendoor vragen en/of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

    De waarde van mijn sloopauto

    Dit zeggen anderen over ons

    Marjan Verhoeven
    Lees verder
    Mijn loopauto was nog maar nauwelijks rijdbaar, maar TopAutoInkoop nam 'm zonder problemen over. Binnen no-time stond het geld op mijn rekening en was alles geregeld. Geen gezeur, gewoon snel en netjes afgehandeld.
    Inge Smit
    Lees verder
    Ik stond versteld van hoe eenvoudig het proces was. TopAutoInkoop nam me alles uit handen. Binnen een paar uur was mijn oude loopauto opgehaald en afgehandeld. Perfecte service!
    Kevin Janssen
    Lees verder
    Ik was eerst een beetje sceptisch, maar alles verliep perfect. TopAutoInkoop gaf me een duidelijk bod, zonder verborgen kosten of verrassingen. Echt een betrouwbare partij om zaken mee te doen.
    Fatima El Idrissi
    Lees verder
    Ik dacht dat mijn kapotte auto geen cent meer waard was, maar tot mijn verbazing kreeg ik een prima bod van TopAutoInkoop. Ze hebben alles netjes afgehandeld en de auto opgehaald. Helemaal top!
    Liesbeth Visser
    Lees verder
    Van het eerste contact tot het ophalen van mijn kapotte auto: alles ging vlekkeloos. Ze hielden me goed op de hoogte en ik hoefde zelf niets te doen. Zeer professioneel bedrijf.
    Daan van der Meer
    Lees verder
    Mijn oude auto was klaar voor de sloop, maar ik had geen idee hoe ik dat moest aanpakken. Gelukkig kwam ik bij TopAutoInkoop terecht. Ze boden me een prima prijs en haalden de auto gratis op. Super handig en ik raad ze zeker aan!

    Veelgestelde vragen over het verkopen uw auto

    Het team van Top Auto Inkoop staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar: 085 130 7815. Wij zijn iedere dag bereikbaar tussen 08:00 tot 22:00. Buiten deze tijden om, of als dat uw voorkeur heeft, kunt u een mail sturen naar info@topautoinkoop.nl. Hieronder hebben wij alvast de meest gestelde vragen voor u beantwoord.

    Bij TopAutoInkoop is het proces simpel: u vult een formulier in met de details van uw auto, u ontvangt een bod, en bij akkoord wordt de auto opgehaald en ontvangt u direct het afgesproken bedrag.

    Ja, bij TopAutoInkoop is de ophaalservice volledig gratis. We komen op de afgesproken tijd en locatie uw auto ophalen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

    Na de verkoop wordt de auto meestal gerecycled. Bruikbare onderdelen worden gedemonteerd en hergebruikt, terwijl de rest van de auto op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt.

    Na de verkoop van uw auto wordt de betaling direct geregeld. U ontvangt het afgesproken bedrag via een bankoverschrijving of contant, afhankelijk van uw voorkeur.